Speciaal aanbod | Online training

‘De baas over geld’

√   Online video training

√   Bij elke les een video en een E-Book

√   Toegang tot de exclusieve community

√   Tempo bepaal jezelf

√   Inclusief certificaat

BONUS 1

√   LIFETIME toegang

BONUS 2

√   Exclusieve toegang tot handige tools

Speciaal aanbod voor de eerste 100 deelnemers van 547,-

voor 97,-

incl. btw

Speciaal aanbod | 15 oktober 2020

Online training

Hoe wordt je de baas over je geld(zaken)? Hoe zorg je dat je financieel sterk bent? Leer het op een toegankelijke manier middels video en overzichtelijke werkboeken.

Na deze online training weet jij hoe je jezelf en je gezin financieel sterker kan maken. Je maakt je zelf wijzer en vaardiger. Je haalt het maximale uit je geld en je leert over hoe je de beste manager kan zijn van je geldzaken. Hoe je meer controle erover krijgt in je leven en er niet meer van wakker ligt.

Juist door kennis van zaken te hebben en en de juiste mindset. Hoe je geldzaken écht begrijpt. En het heft in eigen handen neemt om je eigen financiële zekerheid te creëren voor de toekomst. De baas zijn over geld. Dat is wat nodig is. En dát leer ik jou.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Onze cursisten doen om deze redenen mee

01

Kennis is macht

Na deze cursus heb je je passie ontdekt voor geldzaken. Hoe meer kennis je bezit, hoe beter je in je vel gaat zitten. Want niets en niemand die jou straks kan vertellen hoe het werkt. Je gaat niet alleen je zelf helpen, maar ook anderen om je heen. Mensen gaan jou voortaan vragen hoe het zit. Alles is met elkaar verbonden. Je geldzaken, je gezondheid, je zelfvertrouwen, je positie binnen de maatschappij. Een financieel sterk leven is een gezond en vreugdevol leven. 

02

Kraak het geheim

Je krijgt veel praktische tips. Het geheim van een gezonde en financieel sterke huishouden wordt stap voor stap voor jou uiteengezet. Deze training is niet luisteren en na een tijdje weer vergeten. Tijdens de training krijg je veel handvatten en toegang tot handige tools. Deze zijn per direct toepasbaar in je eigen situatie. 

03

Gelijk resultaat

Pas je de lessen toe, garanderen wij resultaat. Je zal merken dat je zelfvertrouwen omhoog gaat, je komt gelijk in actie om je geldzaken aan te pakken, je neemt de touwtjes in handen en je nachtrust neemt toe. Je zal merken dat je besteedbaar inkomen aan het einde van de maand omhoog gaat en de mensen om je heen zullen spoedig opmerken dat je wijzer en vaardiger bent. Jij bent in controle. Vanaf nu bepaal jij hoe het gaat.

04

Ogen worden geopend

Je hebt het door of je hebt het niet door. Meeste mensen hebben het niet door. Jij bent straks één van de weinigen waarvan de ogen geopend worden. Je voelt je net Alice in Wonderland. Down the rabbit hole. Je gaat het systeem in Nederland door krijgen. Hoe je je eigen geldzaken managed, hoe je communiceert en vooral hoe je jezelf beschermd tegen allerlei financiële risico’s. Je gaat anders naar geldzaken kijken. Anders waarderen. Anders beslissen dan wat je altijd deed. Je wordt een financieel sterker persoon.

05

Lifetime toegang

Inderdaad, eenmaal een training aangeschaft, altijd het recht op toegang tot alle lesmaterialen. Structureel zullen de lessen worden geupdated. Geldzaken zijn heel dynamisch. Je wordt op de hoogte gehouden van alle veranderingen. Binnen de community kan je jezelf scherp houden. Wordt er een nieuwe online training ontwikkelt? Krijg jij als eerste de mogelijkheid om deze te volgen. 

“Ik had er niet aan moeten denken dat ik in dezelfde financiële onzekerheid had moeten zitten als mijn ouders zonder kennis van geldzaken.”

Ik ben bij mijn vader thuis en het is 2 weken voor zijn 65ste verjaardag. Hij is behoorlijk overstuur. Hij heeft een pensioenbrief in zijn handen en met verdriet en ongeloof in zijn stem zegt hij ‘Ik heb mijn hele leven lang hard gewerkt, dit kan toch niet waar zijn?”

De klantenservice van de pensioenfonds sprak heel snel. ‘Bovenop zijn AOW krijgt uw vader 380 euro per maand ouderdomspensioen’. En dat voor ruim 40 jaar lang hard werken?

Mijn vader is plotseling op zijn 72ste overleden. En hij heeft tot een week voor zijn overlijden moeten doorwerken om financieel te overleven.

We leren heel veel in onze leven. Thuis en op school. Wat je NIET van je ouders meekrijgt en NIET op school leert, zijn alledaagse geldzaken. Met alle gevolgen van dien. We worden verrast met een laag pensioen, toeslagen die we opeens terug moeten betalen, achterblijven met schulden als je partner overlijdt, het drastisch moeten veranderen van leefstijl bij langdurig arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid en meer. Geldzaken wordt een bron van frustratie en stress. Het tast onze gezondheid aan. Onopgemerkt.

We zijn gewoonweg niet voorbereid op de financiële risico’s in ons leven. We hebben niet de juiste kennis en de vaardigheid om onszelf en ons gezin te beschermen. Hoe kan je buiten succesvol zijn als je financiële fundering thuis niet stevig is? Het begint allemaal bij onszelf met het managen van onze eigen financiële huishouden. Van geld en het managen ervan, moeten we er van leren houden.

Ik had er niet aan moeten denken dat ik in dezelfde financiële onzekerheid had moeten zitten als mijn ouders zonder kennis van geldzaken. Het werd mijn levensmissie om alle geldzaken te beheersen. Dit gaf mij en mijn partner meer zelfvertrouwen, een betere nachtrust en een betere toekomst voor onze kinderen.

Ismail Canga

Founder Sterk met Geld Academie

Dit is allemaal inbegrepen in het eenmalige bedrag 

1. Persoonlijke

leeromgeving

Een eigen bibliotheek waar je altijd toegang tot hebt. Je ziet overzichtelijk welke modules je afgerond hebt. Leer wanneer jij wilt.

2. Duidelijke

video’s

Bij iedere module een video. Inclusief handige tools.

3. Overzichtelijke

werkboeken

Bij iedere module een werkboek. Hierin zit ook alle info uit de video’s geschreven.

4. Community

In een  besloten groep vind je gelijkgestemden die ook de cursus volgen. Deel je verhaal, tips en connect.

5. Maandelijkse

live Q&A

Iedere maand ben je welkom bij de live Q&A. Stel vragen aan Ismail of deel inzichten.

6. Certificaat

Na afronding van de cursus ontvang je een bewijs van deelname.

Je krijgt tot alles

LIFETIME TOEGANG

De rest van je leven krijg je onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal, hand-outs, werkboeken, de community en de maandelijkse live Q&A. Voor de eenmalige investering heb je de rest van je leven toegang tot alles.

JA, ECHT 🙂

Dit krijg je:

◊   5 Duidelijke video’s

  5 Werkboeken

◊   Toegang tot exclusieve tools

◊   Community

◊   24/7 klantenservice

◊   1x per maand online meeting (nooit  verplicht, altijd welkom)

◊   De rest van je leven toegang tot de community en al het lesmateriaal

Eenmalig 97,- incl. btw

Je bent bij ons in goede handen

We doen er alles aan om zoveel mogelijk kennis te delen, te blijven ontwikkelen en maximale service te geven.

INCLUSIEF CERTIFICAAT

Ontvang na afronding van de cursus een persoonijk certificaat. Ook voeg je deze eenvoudig toe aan je LinkedIn profiel.

Na afronding van de cursus ontvang je hier automatisch bericht over.

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Als je vragen hebt tijdens de cursus kun je ons bereiken via de mail: support@sterkmetgeld.nl of via de WhatsApp 06-16435495.

Er staat 24/7 een professioneel team voor je klaar.

WE BLIJVEN ONTWIKKELEN

We blijven leren en ontwikkelen en de cursus zal altijd meegroeien. Ook de ervaringen van onze cursisten nemen wij hierbij mee. Jaarlijks worden alle cursussen opnieuw geproduceerd. Als cursist krijg je toegang tot de nieuwste versies.

100% TEVREDEN-

HEIDSGARANTIE

Wij staan achter onze producten en dienstverlening. Daarom hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie. Als je niet tevreden bent, ontvang je 100% van het aankoopbedrag terug binnen 14 dagen na aankoop.

Inclusief Community

Ontmoet gelijkgestemden, deel ervaringen en sta vooraan bij nieuwe initiatieven. Daarnaast is er ieder maand een live Q&A. Dit is een online event waarbij je alles mag vragen aan Ismail en de community. Het is nooit verplicht en je bent altijd welkom.

Ervaringen van cursisten

Nooit gedacht dat ik begrip en bijstand zou krijgen van mijn kinderen. Sinds ik de cursus heb gevolgd, ben ik in gesprek gegaan met mijn thuiswonende kinderen. Ik heb aangegeven dat ik niet op alles zo maar ‘Ja’ kan zeggen als zij iets willen kopen.

Als moeder wilde ik mijn kinderen nooit iets tekort doen. Na mijn scheiding voelde ik mij altijd schuldig ten opzichte van mijn kinderen. Nu zie ik in dat ik dat compenseerde door alles te kopen wat ze wilden. Terwijl ik het niet kon permitteren. Tijdens de cursus heb ik geleerd hoe ik een gesprek aan moet gaan met mijn kinderen over geld. Mijn mindset veranderde door de inzichten die ik heb verkregen. Nu vind ik juist dat kinderen betrokken moeten worden. Alles wat ik nu geleerd heb, breng ik zoveel mogelijk over op mijn kinderen. O ja, mijn kinderen zijn 15 en 17 en 19. 

Voor het eerst ben ik heel open geweest over mijn budget. Sindsdien houden mijn kinderen er heel erg rekening mee. Ze helpen met boodschappen en mijn dochter heeft zelfs een nieuwe TV gekocht toen de oude kapot ging. Helemaal van haar eigen geld. Wat ben ik toch trots op mijn kinderen. En natuurlijk op mijn zelf.

Mirjam - 48 jaar

Alleenstaande moeder, Amsterdam

Ik heb mij nooit echt veel geïnteresseerd in financiën. Alles wordt automatisch betaald en ik kijk er niet zo veel naar om. Over geld werd er vroeger thuis niet over gesproken. Ik heb mij er nooit druk over gemaakt.

Als ZZP’er heb ik niet altijd een stabiele inkomen. Vorig jaar heb ik een periode gehad dat ik wat aanmaningen in de post kreeg. Ik schaamde mij heel erg. Ik besloot om er meer bovenop te zitten. Tijdens de lessen leerde ik vooral anders naar geldzaken te kijken. Door handige tips kon ik het makkelijk toepassen in mijn eigen situatie. Ook leerde ik hoe ik een gesprek aan ga met een incasso bureau om een realistische afspraak te maken. Ergens schaam ik mij nog steeds. Gelukkig weet ik nu hoe ik er mee moet omgaan.

De lessen vond ik goed te volgen. En de werkboeken hebben mij heel erg geholpen om een overzicht te krijgen. Zelf ben ik heel spiritueel en hou ik mij liever bezig met het welzijn van mensen. En nu zit ik regelmatig een middagje met mijn financiën. Het is fijn om te weten wat er binnen komt en wat er uit gaat.

Claudia - 42 jaar

ZZP'er - spirituele coach, Velsen

Samenwonen was best spannend. Voor het eerst uit huis en ook meteen met mijn vriend. Als ik een vraag had over geldzaken, klopte ik altijd bij mijn vader aan. Hij deed altijd zijn best voor mij. Nu ik op mijn zelf ga wonen, wil ik juist mijn eigen geldzaken kunnen regelen.

De cursus gaf mij heel veel zelfvertrouwen om met bedrijven en instanties in gesprek te gaan. Zo heb ik nu al mijn verzekeringen, energie, water, zorgverzekering en mijn toeslagen zelf geregeld. Ik wist heel goed wat ik moest vragen. 

Ook op mijn werk heb ik een aantal vragen gesteld over mijn pensioenopbouw. Gelukkig maar, want nu heb ik aangegeven wat ik belangrijk vind en wat niet.

Nu moet ik mijn vriend overtuigen om ook de cursus te volgen. Hij zegt nu dat hij alles aan mij overlaat. Grappig.

Sandra - 29 jaar

Onlangs samenwonend, Purmerend

Ik ben gescheiden en mijn zoon is al 3 jaar uit huis. Mijn grootste wens was altijd om een huis te kopen. Ik heb dit nooit gedurfd. Met mijn ex-man samen hebben we altijd gehuurd. Waarom weet ik eigenlijk niet. Je hoort zoveel verschillende verhalen van iedereen. Mijn beste vriendin zei altijd dat ik met mijn leeftijd, niet zo een grote schuld op mijn schouders moest nemen.

Het onderwerp hypotheken was ook een onderdeel van het cursus programma. Alles werd in simpele taal uitgelegd. Ik weet nu hoe een hypotheek werkt, welke vormen er zijn en wat bij mij het beste zou passen. Mijn angst om een huis te kopen heb ik niet meer. Ik weet nu hoe en waar ik zelf mijn maximale hypotheek kan berekenen en welke maandlasten hierbij horen. Voor mijn eerste gesprek met een hypotheekadviseur was ik goed voorbereid.

Ik heb nu een klein appartementje gekocht in Amsterdam. Gelukkig nog net betaalbaar. Door de cursus weet ik nu ook meer over financiële risico’s, life-events zoals Ismail ze noemt, die op mij af kunnen komen. Belangrijkste tip vond ik hoe ik mijn zoon financieel goed verzorgd kan achterlaten als ik er niet meer ben. 

Amal - 52

Pedagogisch medewerkster, Amsterdam

Online training De Baas over Geld

Opbouw van de online training

Module 1 | Manage je geldzaken

Tijd: 35-45 minuten

Hierin leer je wat geld voor jou betekent en waarom het zo belangrijk is om je eigen manager te zijn van je geldzaken. Na deze module realiseer je waarom je het heft in eigen handen moet nemen. Of je nu alleen, samenwonend/getrouwd of een alleenstaande ouder bent.

Module 2 | Geld en relaties

Tijd: 30-35 minuten

Leer hoe je binnen je relatie geld voor je laat werken. In plaats van dat het jullie opbreekt. Vaak is geld een oorzaak bij scheidingen. Je leert waarom het een must is om zo vroeg mogelijke in je relatie over geldzaken te hebben, juist aan het begin als je verliefd bent. En wat doe je om jezelf tegen je partner financieel te beschermen? Ik vertel je er alles over.

Module 3 | Een sterke financiële huishouding

Tijd: 25-35 minuten

Een financieel sterke huishouding hebben en behouden, is een pittige. Je krijgt inzicht in de financiële risico’s die jou (en jouw gezin) kunnen bedreigen. Hoe signaleer je ze tijdig en neem je preventieve stappen? Na deze module herken je de risico’s en weet je wat er moet gebeuren.

Module 4 | ‘Wie het kleine niet eert…’

Tijd: 35-45 minuten

Ken je de gezegde ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’? Alle kleine beetjes helpen. Hierin leer je hoe je het maximale kan overhouden van je inkomsten aan het einde van de maand. Na deze module weet je alles over vaste-, variabele- en woonlasten. Je leert hoe jij voor een groot deel bepaalt hoe hoog je maandelijkse lasten zijn. Hou meer over voor jezelf en maak je dromen waar. 

Module 5 | De dood en geld

Tijd: 40-45 minuten

Je leert hoe geld onlosmakelijk is verbonden met de dood. In deze module krijg je inzicht in de risico’s bij overlijden. Je krijgt handvatten hoe jij jezelf financieel kan beschermen als je partner onverhoopt komt te overlijden. Of hoe jij je kinderen financieel verzorgd kan achterlaten. Daarnaast vertel ik je hoe je geldzaken bij overlijden bespreekbaar maakt met de mensen van wie je houdt.

Wat staat er in het e-book en waar kan ik deze vinden?

In het e-book staat kort en bondig alle informatie en oefeningen, die ik in de cursus vertel, maar dan zonder de voorbeelden en extra uitleg. Zo hoef je niet heel hard mee te schrijven :-). Je vind het e-book naast elke les, te downloaden in PDF.

Hoeveel tijd gaat het mij kosten? 

Je kunt de training in je eigen tijd en tempo volgen. Je krijgt onbeperkt toegang tot al het materiaal. Reken op ongeveer 30 tot 45 minuten per module

Waar kan ik de training vinden?

De training staat op SterkmetGeldAcademie.nl. Je krijgt hier persoonlijke inloggegevens van. Zo heb je altijd toegang en kun je alles bekijken wanneer jij wilt. Het is mogelijk om de modules op je laptop, tablet of smartphone te volgen.

STERK met GELD Academie

De Sterk met Geld Academie is een onderdeel van Prana Nederland B.V.  Prana Nederland staat voor het vergroten van het algehele welzijn van de medemens. We zetten ons in voor een gelukkig en gebalanceerd leven voor iedereen. Hier dragen wij aan bij door elk persoon en huishouden financieel sterk te maken. Wij willen iedereen wakker schudden en het verschil in ieders leven maken. In een wereld waar men NIET klaargestoomd wordt voor alle geldzaken en financiële risico’s, maken wij een ieder wijzer en financieel sterker. 

 

De feiten liegen er niet om: 1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft te maken met financiële zorgen. Ruim 5.000.000 (vijf miljoen) heeft geen eens een buffer van € 5.000,-. En 1/3 van de jongeren start na hun schoolleven met een schuld van gemiddeld € 30.000,-. Geen kinderarmoede in Nederland? Think again! (Dit blijkt onder andere uit het rapport ‘gedragsbewust beleid in het sociaal domein’ – Platform 31)

 

Prana Nederland gaat met Sterk met Geld Academie de strijd aan met onwetendheid en verkeerd aangeleerd gedrag wat betreft geldzaken en financiële risico’s. Mindset, vaardigheid en daadkracht. Gewoon, sterk met geld!

Ismail Canga

Ismail Canga

Founder

Op mijn 21ste kwam ik in aanraking met de financiële branche. Ik werkte voor een verzekeraar op de afdeling ‘pensioenen en lijfrenten’. Dagelijks had ik volwassenen aan de lijn die amper iets wisten over hun pensioenopbouw. Dat vond ik heel vreemd. Volwassenen zouden dit soort zaken moeten weten. Toch?

Zelf kom ik uit een gastarbeidersgezin. Mijn ouders hadden totaal geen idee hoe geldzaken in Nederland geregeld waren. Ze werkten hard, met tijden verdienden ze veel en gaven het ook net zo makkelijk uit. Later in mijn tienerjaren merkte ik op dat ze weinig kennis hadden van geldzaken. Hierdoor raakten ze in geldproblemen, wisten niet wat hun (consumenten)rechten waren, konden geen stappen zetten om hun lange termijn doelen te behalen en misten ze vaak mooie kansen.

Na vele jaren gewerkt te hebben voor een verzekeraar, een hypotheekverstrekker en voor instanties binnen het sociale domein, had ik genoeg gezien en meegemaakt om tot een besef te komen. Om financieel voldoende zelfredzaam te zijn en een financieel sterke toekomst op te kunnen bouwen, moest je het ‘systeem’ ontcijferen die wij in Nederland hebben over geldzaken. Hiervoor moest je financieel taalvaardigheid zijn, je financiële competenties ontwikkelen, assertief zijn, kennis hebben van zaken en boven alles, de juiste mindset hebben.

Ik maakte het mijn persoonlijke missie van om alles te leren om het ‘systeem’ te ontcijferen. Het was en is nog steeds een hele studie op zich. Nog steeds vind het heel opmerkelijk, dat we voor alles een diploma nodig hebben om ergens te kunnen werken. Maar voor één van de belangrijkste taken in ons leven, het managen van ons financieel leven, is er geen enkel diploma nodig. Sterker nog, er wordt totaal geen aandacht aan besteed in ons onderwijssysteem.

Ik heb een visie. Dat kinderen al vanaf de basisschool leren omgaan met geld. Dat dit een eindexamen vak wordt op middelbare scholen. Dat je je kan specialiseren op universiteiten. En dat deze kinderen, als ouders van hun eigen kinderen, de taboe thuis doorbreken om over geld te praten. Dat elke jongere die uit huis gaat en een eigen gezin gaat stichten, al met 1-0 voor staan als ze een stap maken tot zelfstandigheid. Uiteindelijk wil ik binnen onze maatschappij en in het politiek het glazen plafond doorbreken. Zodat relevante wetgeving en voorlichting over geldzaken bovenaan het prioriteitenlijstje komt te staan. Alleen dan en dan alleen, doorbreken wij in Nederland als samenleving de vicieuze cirkel van armoede van generatie op generatie. En worden wij met zijn allen financieel sterker.

Sterk met Geld Academie is mijn passie en ik vind het leuk om het te doen. Ik haal er veel voldoening uit om mensen wijzer te maken over zaken die er aan toe doen. Uiteindelijk willen we allemaal een mooi leven. Laat geldzaken in je voordeel werken. Ik leer je hoe.

Je kunt mij volgen op Instagram.

Vragen? Mail naar

support@sterkmetgeld.nl

of WhatsApp naar 06-16435495 (24/7)

Privacyverklaring