GRATIS WEBINAR

KIES HET JUISTE ZORGPAKKET VOOR 2021 

In 7 STAPPEN EN ZONDER ANGST DAT JE ER ACHTERAF SPIJT VAN KRIJGT

Deze webinar wordt jou gratis aangeboden door Gemeente Purmerend

Gemeente Purmerend is een samenwerking aangegaan met STERK met GELD Academie om jou te helpen financieel sterker te worden met al je geldzaken.

Ik ben Ismail en ik ben gespecialiseerd in geldzaken waarmee je thuis te maken krijgt. Het is soms niet makkelijk om je geldzaken thuis goed te regelen. Dit heb ik ook zelf ervaren in het verleden. Hierdoor wilde ik alles weten en heb mij gespecialiseerd in vele thema’s om sterker te worden in geldzaken.

Het is mijn missie om mensen financieel sterker te maken. Hoe wordt je sterk met geld en bescherm je jezelf tegen financiële risico’s? Voor nu en voor later.

In deze online training vertel ik je alles over zorgverzekeringen. Ik help jou alles goed te begrijpen en al je vragen te beantwoorden over zorgverzekeringen. Ik bereid je goed voor zodat je straks weet wat je kan doen. Dat je niet meer gaat twijfelen of je er goed aan doet om te blijven of te veranderen van zorgverzekering pakket. De online training is voor jou volledig gratis en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Ik kijk er naar uit om je virtueel te ontmoeten. Aan het einde van de online training is er ruimte en tijd om vragen te stellen. 

Geniet van je dag en tot gauw. 

Ismail Canga

Deze webinar is voor jou als jij ook iemand bent die elk jaar gek wordt gemaakt door al het aanbod van zorgverzekeringen en het gevoel hebt dat je het wil wijzigen maar niet durft?

En dat je eindelijk eens alles goed wilt begrijpen. Ik help je van je overstap-angst af, als je dat hebt. Ook bereid ik jou stapsgewijs goed voor waar je op moet letten als je iets wilt veranderen.

We leren nergens over geldzaken, waarmee we dagelijks te maken hebben. Ga maar na, zowel vroeger thuis of op school hebben we niet veel geleerd over geldzaken. Dat is een groot probleem en ook een beetje raar, vind je niet? Hier ga ik jou bij helpen. Door je alles goed en simpel uit te leggen, vele praktische tips te geven en daadwerkelijk te laten zien hoe je het een en ander aanpakt. Zodat je meer weet en meer zelf kan.

De webinar duurt 60 tot 80 minuten en is gratis bij te wonen. Als je aanmeldt krijg je de link naar de webinar in je mail. Je kunt kijken vanaf je telefoon, laptop en computer.

Dit webinar wordt gegeven op:

DONDERDAG 12 NOVEMBER
OM 11.00 UUR

IN DEZE WEBINAR VERTEL IK

◊   Hoe een zorgpakket samengesteld is

◊   Over de veranderingen in 2021

◊   Het verschil tussen basis en aanvullend

◊   Het verschil tussen eigen risico en eigen bijdrage

◊  Hoe je slim om kan gaan met de tandartsdekking

◊   Hoe je slim gebruik kan maken van collectiviteiten

◊   Hoe je je eigen zorgbehoefte goed in kaart brengt

◊   Welke vragen je stelt als je de verzekeraar opbelt

◊   Hoe je een polis leest (inclusief de kleine letters)

◊   Waar je op moet letten als je gaat vergelijken

◊   Hoe je kritisch kan zijn op elk aanbod dat je krijgt

◊   Hoe je je angst kan overwinnen om over te stappen

◊   Als je tevreden bent over je huidige zorgpakket, dat je het ook zeker weet

KORTOM, JIJ BEPAALT ZELF

WAT ER IN JE ZORGPAKKET ZIT

Schrijf je nu in.

DIT ZEGGEN ANDEREN

Ik ben ooit in het verleden een keer overgestapt en raakte toen mijn orthodontie budget kwijt. Snapte er helemaal niets van. Eind 2019 heb ik deze training gevolgd en kon ik ook al mijn vragen kwijt. Met het stappenplan die ik kreeg, heb ik een passend pakket kunnen vinden. In alle vertrouwen toen weer overgestapt. Maar nu begreep ik alles. Ik ben nu veel geruster doordat ik weet welke dekkingen ik nu heb. Ik betaal niet meer voor de fysio die ik toch niet gebruik. Het scheelt ook wat geld elke maand. 

Lisanne - 43 jaar - verpleegkundige

Sinds ik mij kan herinneren zit ik bij dezelfde zorgverzekeraar. Ik heb altijd alles in mijn pakket zitten omdat ik bang ben dat ik niet goed verzekerd ben als er iets gebeurt. Het gekke is dat ik al die jaren zo weinig gebruik heb gemaakt van al die dekkingen. Na de training zorgverzekeringen zag ik in dat ik niet altijd de maximale dekkingen hoeft te hebben. In plaats van pakket 3, kon ik ook pakket 2 of zelfs 1 kiezen voor fysiotherapie. In plaats van 27 behandelingen, heb ik nu 9 behandelingen als het nodig is. Hetzelfde geldt voor mijn tandartsen dekking. Buiten de gewone controle en een keer een gaatje, heb ik nooit wat aan mijn gebit gelukkig. Ook daar heb ik de dekking wat aangepast. Ik heb mijn angst wel overwonnen om zelf mijn pakket samen te stellen. De training gaf mij de kennis en het lef om het te doen.

Anke - 53 jaar - assistent manager

DIT WEBINAR IS VOOR JOU ALS JE OOK VINDT

* Dat de 5 tot 6 weken tijd die je hebt om een keuze te maken te kort is? 

* Dat je niks hebt aan al die reclames op TV?

* Dat je liever blijft waar je bent, alleen maar omdat je niet precies weet wat het alternatief is? 

* Dat je de verschillen niet duidelijk kan zien tussen alle zorgpakketten bij verschillende verzekeraars?

* Dat je weet dat je zorgpakket niet goed past bij je zorgbehoefte?

* Dat je weet dat het goedkoper kan, maar niet durft om over te stappen uit angst dat het verkeerd uitpakt?

Dit webinar wordt gegeven door Ismail Canga

Het is zijn missie om de strijd aan te gaan met onwetendheid en onjuist aangeleerd gedrag wat betreft geldzaken en geldzorgen. Hij staat voor een sterker mindset, vaardigheid en daadkracht. Gewoon, sterk met geld!

Ismail Canga – founder Sterk met Geld Academie 

VEEL GESTELDE VRAGEN &

ALLE ANTWOORDEN

ZIJN ER KOSTEN VERBONDEN AAN DE ONLINE TRAINING?

Nee. De online training is volledig gratis.

IK DOE AL HEEL VEEL ZELF, IS HET OOK VOOR MIJ

Zeker. Het is fantastisch dat je veel al zelf doet. Ik geef veel praktische tips en inzichten. Je bent nooit te oud of te laat om net iets meer te leren, toch?

KAN IK OOK VRAGEN STELLEN?

Natuurlijk. Aan het eind van de online training is er ruimte voor vragen. Ik beantwoord zoveel mogelijk vragen.

EIGENLIJK VIND IK HET ALLEMAAL WEL GOED GEREGELD ZO, IS HET OOK VOOR MIJ?

Jazeker. Je zal zien dat er meer bij komt kijken dan je denkt bij een zorgpakket. Het is zo fijn om handvatten te hebben zodat je overtuigd bent dat je inderdaad het maximale haalt uit je pakket. Daarnaast ben ik er van overtuigd dat je eventueel toch kan besparen op je maandelijkse premie.

IK KAN DEZE DATUM NIET, IS ER OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID OF DATA?

Zeker. Als je aanmeldt dan ontvang je de opname van de online training in je mail. Deze kun je in je eigen tijd bekijken.

HOE KAN IK DE TRAINING BEKIJKEN?

Je kunt de online training bekijken op de computer, laptop, mobiele telefoon en tablet. Je ontvangt een link naar de webinar in je mail na je inschrijving. Als je hierop klikt, ga je automatisch naar je webinar.

WAT IS HET ADDERTJE ONDER DE GRAS?

Die is er niet. Je bent van harte welkom om de online training gratis bij te wonen.

KAN IK MEER LEREN OVER GELDZAKEN NA DE ONLINE TRAINING?

Aan het eind van de training vertel ik over mijn (online) programma’s over geldzaken die je kan volgen.

IS DE ONLINE TRAINING OOK VOOR ANDERE PROFESSIONALS?

Zeker. Er kijken ook veel professionals en trainers die ook mensen informeren over zorgverzekeringen. Je bent meer dan welkom!

HOE KAN IK CONTACT OPNEMEN?

Je kunt mailen naar support@sterkmetgeldacademie.nl

© 2020 – STERK met GELD Academie – Privacyverklaring