Beste medewerker van de gemeente Purmerend. Je kan je hier aanmelden voor de online cursussen.

Je kan kiezen tussen:

* Rust en balans met Geld en/of

* Financieel zekere toekomst

Wil je graag persoonlijk ondersteunt worden door een financieel coach?

Ook dat is mogelijk.

* Wij gaan heel zorgvuldig om met jouw privacy. Met het invullen en verzenden van je gegevens, geef je toestemming aan Sterk met Geld om jouw gegevens te mogen verwerken ten behoeve van de diensten die op deze pagina vermeld worden. 

Lees hier onze privacy verklaring.

José vertelt over haar ervaring

Dit is wat je krijgt

bij de online cursussen:

  • Toegang tot je eigen persoonlijke en beveiligde leeromgeving
  • Volg je lessen thuis op je mobiel, tablet of computer.
  • 3x Live lessen. Bekijk de herhaling wanneer je wilt.
  • Persoonlijke hulp via WhatsApp met je docent.
  • Privacy gewaarborgd. Tijdens de lessen ziet niemand jou.
  • Je ontvangt een bewijs van deelname aan het einde.

Meld je nu aan en reserveer je plek in je online klaslokaal

Online cursus

Rust en Balans met Geld

Wil je meer grip op je geldzaken? Wil jij in je eigen tempo meer inzicht en heel veel praktische tips om het weer op te pakken? Dan biedt deze online cursus een mooie oplossing. In 3 lessen zit je weer op de rit. Zo start je 2023 met een mooi begin. 

Module 1 | Zorgeloos Slapen

Alle (financiële) ballen in de lucht houden, dat is nogal wat. Je leert weer grip te krijgen op je geldzaken. Na deze module realiseer je hoe je het heft in eigen handen weer krijgt. Of je nu alleen, samenwonend/getrouwd of een alleenstaande ouder bent.

Module 2 | De toekomst voorspellen

De toekomst kunnen voorspellen, wie wil dit niet? Dat is precies waar deze les over gaat. Meer inzicht in je eigen geldzaken, het eerder zien aankomen en sneller handelen.

Module 3 | Omgaan met schulden

Je leert hoe jij jezelf beschermt tegen schulden en vervelende incassoburo’s. Wees de baas over je schulden en manage je geldzaken zodat alles weer op de rit is. Je leert hoe je stap voor stap uit de schulden komt en/of blijft.

Online cursus

Financieel Sterker Toekomst

Heb jij je financiën onder controle? Fantastisch! Heb je het gevoel dat het tijd is voor een volgende stap? Dan heb je een hele goede aan deze online cursus. Je leert welke stappen je kan nemen om je financiële toekomst veilig te stellen en zelfs te laten groeien. Het wordt weer tijd om te dromen en deze om te zetten in een actieplan. Zet doelen en ga ervoor. Stap voor stap.

Module 1 | Zicht op risico’s en kansen

Je leert financiële risico’s en kansen tijdig herkennen. Door goed voorbereid te zijn op de financiële impact hiervan, zal je er altijd beter uitkomen. In deze les krijg je alle praktisch tips om een actieplan te maken. 

Module 2 | Geld is alles en niets

Wat is de betekenis van geld voor jou? Hoe zorg jij voor je geld en hoe zorgt jouw geld voor jou? Durf jij voor je financiële dromen te gaan? Je leert jezelf kennen en ontdekt waar je valkuilen zitten en wat je sterke financiële eigenschappen zijn. 

Module 3 | Financiële doelen behalen

Plannen, doen en genieten. Hou meer geld over en bouw aan je financiële toekomst. In deze les leer je je geld managen en te focussen op je financiële doelen. Je krijgt veel praktisch tips en vaardigheden die je gelijk kan toepassen in de praktijk. 

Persoonlijk

Financieel Coaching

1 | Vrijblijvende kennismaking

Wij gaan eerst kennismaken met elkaar. Ik luister graag naar wie jij bent en wat jou (financieel) bezighoud. Daarna vertel ik wat ik voor jou kan betekenen en hoe ik jou in de praktijk kan ondersteunen en coachen. Aan het einde van onze kennismaking geef jij aan of je door mij geholpen wilt worden. Zeg je nee? Is helemaal OK. Zeg je JA, dan plannen we ons eerste coachingsafspraak. De eerste stap is dan genomen.

2 | Coachingsfase

In alle privacy en gewoon bij jou thuis gaan we aan de slag. Jij bepaalt waar en wanneer. Tijdens onze coachingsessies bepalen wij samen wat wij gaan doen en wat onze actieplan is. We zetten je geldzaken op de rit. Ik maak het inzichtelijk en zorg dat er een oplossingsrichting is. Voordat ik klaar ben, zorg ik dat jij weet wat je moet doen om verder je geldzaken goed te managen. 

3 | Nazorgfase

In deze fase ‘laat ik je los’ en pak jij de draad weer op. Toch blijf ik een half jaar lang voor jou beschikbaar. Je kan al je vragen stellen en ik doe mijn best om ze te beantwoorden. Gaat het een keer mis? Dan kom ik nogmaals langs en zorg dat je weer op de rails zit.

MEER DAN 4100 DEELNEMERS

Sterk met Geld Academie zet zich in voor een gelukkig en gebalanceerd financieel leven voor iedereen. Hier dragen wij aan bij door elk persoon en huishouden financieel sterk(er) te maken.

Sinds 2014 hebben wij onze sporen verdiend en ervaring opgebouwd door met gemeenten samen te werken. In opdracht van gemeenten hebben wij inmiddels vele huishoudens financieel sterker gemaakt. Onze trainingen zijn gevolgd door ruim 3400 deelnemers. En meer dan 725 huishoudens hebben individueel begeleiding gekregen om rust en balans te krijgen in hun geldzaken en geldzorgen.

Wij hebben onze missie scherp gezet. Sterk met Geld wil de generatiearmoede in Nederland doorbreken bij 100.000 huishoudens voor het jaar 2025. 

Sterk met Geld. Met aandacht voor feiten, gedrag en mindset.

Hier kan jij je aanmelden

* Wij gaan heel zorgvuldig om met jouw privacy. Met het invullen en verzenden van je gegevens, geef je toestemming aan Sterk met Geld om jouw gegevens te mogen verwerken ten behoeve van de diensten die op deze pagina vermeld worden.

Lees hier onze privacy verklaring.

Vragen?

WhatsApp naar 06-40596770

 

Sterk met Geld

KVK 66873282

Privacy verklaring

Klachtenprocedure

Algemene voorwaarden