Selecteer een pagina

Speciaal aanbod | Online cursus

‘Rust en balans met geld’

Deze online cursus geeft jou alle inzichten, kennis en vaardigheden om rust en balans te brengen in je financiële huishouding.

JE LEERT:

√   Inzicht te krijgen in je eigen geldzaken

√   Budgetteren

√   Omgaan  met toeslagen

√   Besparen op je vaste lasten

√   Omgaan met schuldeisers

PLUS

√   3 JAAR toegang tot de online leeromgeving

√   Exclusieve toegang tot handige tools

Week van het Geld aanbod verlengd. Nu tot 10 april € 37,- Wees er snel bij en meld je nu HIER aan.

Startdatum | 12 april 2022

Rust en balans met geld

Is het elke maand voor jou lastig om de eindjes aan elkaar te knopen? Of heb jij handvatten nodig om goed te budgetteren? Heb je (angst voor) achterstanden en schulden waardoor je niet meer lekker slaapt? Met deze cursus leer je rust en balans te brengen in je financiële huishouding.

Je krijgt inzicht en overzicht in je inkomsten en uitgaven. Je wordt wijzer en vaardiger. Je haalt het maximale uit je geld.

Je gaat geldzaken écht begrijpen.

Rust en balans. Voor nu en later. En dát leer je. Je kunt je tot 4 april aanmelden. Je hebt nog…

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Week van het Geld aanbod

van € 227,-

€ 37,-

MEER DAN 4100 DEELNEMERS

Sterk met Geld Academie zet zich in voor een gelukkig en gebalanceerd financieel leven voor iedereen. Hier dragen wij aan bij door elk persoon en huishouden financieel sterk(er) te maken.

Sinds 2014 hebben wij onze sporen verdiend en ervaring opgebouwd door met gemeenten samen te werken. In opdracht van gemeenten hebben wij inmiddels vele huishoudens financieel sterker gemaakt. Onze trainingen zijn gevolgd door ruim 3400 deelnemers. En meer dan 725 huishoudens hebben individueel begeleiding gekregen om rust en balans te krijgen in hun geldzaken en geldzorgen.

Wij hebben onze missie scherp gezet. Sterk met Geld wil de generatiearmoede doorbreken bij 1.000.000 huishoudens voor het jaar 2025. 

Daarom hebben wij onze online academie nu beschikbaar gesteld voor IEDEREEN.

Sterk met Geld gaat de strijd aan met generatiearmoede. Met aandacht voor feiten, gedrag en mindset.

Dit is de inhoud van de training

LES 1 | INZICHT IN GELDZAKEN

Dinsdag 12 april | 19.30 – 20.30 uur

Hierin leer je wat geld voor jou betekent en waarom het zo belangrijk is om je eigen geldzaken goed te regelen. Na deze les realiseer je waarom je het heft in eigen handen moet nemen. Of je nu alleen, samenwonend/getrouwd of een alleenstaande ouder bent.

LES 2 | BUDGET OP ORDE

Dinsdag 19 april | 19.30 – 20.30 uur

Net als de juiste voeding de basis is voor je gezondheid, is een goede budgettering de basis van je financiële welzijn. Je leert hoe je de inkomsten en uitgaven inzichtelijk maakt en je administratie goed op orde houdt.

LES 3 | GEEN VERASSINGEN VAN DE BELASTINGDIENST 

Dinsdag 10 mei | 19.30 – 20.30 uur

In deze les leer je hoe toeslagen en de inkomstenbelasting werken. Jij gaat vanaf nu de belastingdienst controleren zodat jij nooit meer in de problemen komt.

LES 4  | BESPAREN OP JE VASTE LASTEN

Dinsdag 17 mei | 19.30 – 20.30 uur

Na deze les weet je alles over vaste-, variabele- en woonlasten. Ken je de gezegde ‘wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd’? Alle kleine beetjes helpen. Hierin leer je hoe je het maximale kan overhouden van je inkomsten aan het einde van de maand. Je leert hoe jij voor een groot deel bepaalt hoe hoog je maandelijkse lasten zijn. Hou meer over voor jezelf en doe er leuke dingen mee.

LES 5 | DE BAAS OVER JE SCHULDEN

Dinsdag 24 mei | 19.30 – 20.00 uur

Laat je meenemen in de wondere wereld van incassobureau’s en gerechtsdeurwaarders. Je leert hoe jij het heft in handen houdt en betalingstermijnen treft die jij bepaalt. Na deze les weet jij precies hoe jij jezelf beschermt tegen schuldeisers.

Ervaringen van cursisten

Anderen vertellen ook

JOUW DOCENT, ISMAIL CANGA

JOUW DOCENT, ISMAIL CANGA

Op mijn 21ste kwam ik in aanraking met de financiële branche. Ik werkte voor een verzekeraar op de afdeling ‘pensioenen en lijfrenten’. Dagelijks had ik volwassenen aan de lijn die amper iets wisten over hun pensioenopbouw. Dat vond ik heel vreemd. Volwassenen zouden dit soort zaken moeten weten. Toch?

Zelf kom ik uit een gastarbeidersgezin. Mijn ouders hadden totaal geen idee hoe geldzaken in Nederland geregeld waren. Ze werkten hard, met tijden verdienden ze veel en gaven het ook net zo makkelijk uit. Later in mijn tienerjaren merkte ik op dat ze weinig kennis hadden van geldzaken. Hierdoor raakten ze in geldproblemen, wisten niet wat hun (consumenten)rechten waren, konden geen stappen zetten om hun lange termijn doelen te behalen en misten ze vaak mooie kansen.

Na vele jaren gewerkt te hebben voor een verzekeraar, een hypotheekverstrekker en voor instanties binnen het sociale domein, had ik genoeg gezien en meegemaakt om tot een besef te komen. Om financieel voldoende zelfredzaam te zijn en een financieel sterke toekomst op te kunnen bouwen, moest je het ‘systeem’ ontcijferen die wij in Nederland hebben over geldzaken. Hiervoor moest je financieel taalvaardigheid zijn, je financiële competenties ontwikkelen, assertief zijn, kennis hebben van zaken en boven alles, de juiste mindset hebben.

Ik maakte het mijn persoonlijke missie van om alles te leren om het ‘systeem’ te ontcijferen. Het was en is nog steeds een hele studie op zich. Nog steeds vind ik het heel opmerkelijk, dat we voor alles een diploma nodig hebben om ergens te kunnen werken. Maar voor één van de belangrijkste taken in ons leven, het managen van ons financieel leven, is er geen enkel diploma nodig. Sterker nog, er wordt totaal geen aandacht aan besteed in ons onderwijssysteem.

Sterk met Geld Academie is mijn passie en ik vind het leuk om het te doen. Ik haal er veel voldoening uit om mensen wijzer te maken over zaken die er aan toe doen. Uiteindelijk willen we allemaal een mooi leven. Laat geldzaken in je voordeel werken. Ik leer je hoe.

Dit is allemaal inbegrepen bij de cursus

1. Persoonlijke

leeromgeving

Een eigen leeromgeving waar je altijd toegang tot hebt. Je ziet overzichtelijk welke modules je afgerond hebt. Leer wanneer jij wilt.

2. Terugkijken

lessen

Heb je een les gemist of wil je een les terugkijken? In de leeromgeving is dit altijd mogelijk.

3. Werkboeken

Online

Bij iedere les zijn er opdrachten en allerlei handige weetjes. Zo leer je hetgeen je leert gelijk toe te passen in de praktijk.

4. Eigen besloten

Community

In de besloten Sterk met Geld groep kun je contact leggen met mede cursisten. Deel je verhaal, tips en connect.

5. Maandelijkse

live Q&A

Iedere maand is er een online live vragenuurtje. Je kunt hier je vragen stellen aan je docent.

6. Certificaat

 na afloop

Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Onze cursisten doen om deze redenen mee

01

Kennis is macht

Hoe meer kennis je bezit, hoe beter je in je vel gaat zitten. Want niets en niemand die jou straks kan vertellen hoe het werkt. Je geldzaken, je gezondheid, je zelfvertrouwen, je positie binnen de maatschappij wordt direct of indirect hierdoor positief beïnvloed. Een financieel sterk leven is een gezond en vreugdevol leven.

02

Kraak het geheim

Je krijgt veel praktische tips. Het geheim van een gezonde en financieel sterke huishouden wordt stap voor stap voor jou uiteengezet. Deze training is niet luisteren en na een tijdje weer vergeten. Tijdens de training krijg je veel handvatten en toegang tot handige tools. Deze zijn per direct toepasbaar in je eigen situatie. 

03

Gelijk resultaat

Pas je de lessen toe, garanderen wij resultaat. Je zal merken dat je zelfvertrouwen omhoog gaat, je komt gelijk in actie om je geldzaken aan te pakken, je neemt de touwtjes in handen en je nachtrust neemt toe. Je zal merken dat je besteedbaar inkomen aan het einde van de maand omhoog gaat en de mensen om je heen zullen spoedig opmerken dat je wijzer en vaardiger bent. Jij bent in controle. Vanaf nu bepaal jij hoe het gaat.

04

Ogen worden geopend

Je hebt het door of je hebt het niet door. Meeste mensen hebben het niet door. Jij bent straks één van de weinigen waarvan de ogen geopend worden. Je voelt je net Alice in Wonderland. Down the rabbit hole. Je gaat het systeem in Nederland door krijgen. Hoe je je eigen geldzaken regelt, hoe je communiceert en vooral hoe je jezelf beschermd tegen allerlei financiële risico’s. Je gaat anders naar geldzaken kijken. Anders waarderen. Anders beslissen dan wat je altijd deed. Je wordt een financieel sterker persoon.

05

3 jaar toegang tot de online academie

Inderdaad, eenmaal deelgenomen aan de cursus, heb je 3 jaar lang toegang tot alle lesmaterialen. Structureel zullen de lessen worden geupdated. Geldzaken zijn heel dynamisch. Je wordt op de hoogte gehouden van alle veranderingen. Binnen de community kan je jezelf scherp houden. Wordt er een nieuwe online cursus  ontwikkelt? Krijg jij als eerste de mogelijkheid om deze te volgen.

Je krijgt de juiste ondersteuning

INCLUSIEF CERTIFICAAT

Ontvang na afronding van de cursus een certificaat van deelname. Ook voeg je deze eenvoudig toe aan je LinkedIn profiel.

Na afronding van de cursus ontvang je hier automatisch bericht over.

WE STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Als je vragen hebt tijdens de cursus kun je ons bereiken via de mail: support@sterkmetgeldacademie.nl  of via de WhatsApp 06-16435495.

Je eigen docent staat altijd voor je klaar.

BLIJF UP TO DATE

Regelmatig veranderen de wet- en regelgeving omtrent geldzaken. 

Jaarlijks wordt alles geactualiseerd.  Als cursist krijg je toegang tot de nieuwste versies.

Inclusief Community

Ontmoet gelijkgestemden, deel ervaringen en sta vooraan bij nieuwe initiatieven. Daarnaast is er ieder maand een live Q&A. Dit is een online event waarbij je alles mag vragen aan je docent en de community. Het is nooit verplicht en je bent altijd welkom.

3 JAAR TOEGANG 

Drie jaar lang krijg je onbeperkt toegang tot al het lesmateriaal, hand-outs, werkboeken, de community en de maandelijkse live vragenuurtje.

In simpele taal en gelijk toepasbaar

De lessen worden live gegeven door je docent. Alles wordt goed uitgelegd en je krijgt heel veel praktische tips en voorbeelden. De lesstof kan je gelijk toepassen in je eigen financiële huishouding. 

Wanneer en hoe vaak zijn de lessen?

Je krijgt gedurende 5 weken op dinsdag avonden online les van een uur. Daarnaast kun je de opdrachten in je eigen tijd en tempo maken. Dit kan 30 tot 45 minuten per week in beslag nemen.

Waar kan ik de training vinden?

Via de site SterkmetGeldAcademie.nl kan je inloggen in je online academie. Je ontvangt je persoonlijke inloggegevens. Het is mogelijk om de lessen op je laptop, tablet of smartphone te volgen.

Vragen? Mail naar

support@sterkmetgeldacademie.nl

of WhatsApp naar 06-16435495

Sterk met Geld Academie is een handelsnaam en initiatief van:

Sterk met Geld

KVK 66873282

Privacy verklaring

Klachtenprocedure

Algemene voorwaarden

 

Volg ons op